top of page
  • Foto del escritorcristina.queralto.cosme@gmail.com

Primer Premi en Dansa Contemporània al Premi Jujol de Dansa Jove 2109.

FELICITATS BALLARINA!!


Primer premi d’ Anna Ballet, alumna del CQ Dansa Concèntric, en dansa contemporània, a la 10ª edició del Premi Jujol Dansa Jove.



Anna Ballet, alumna del CQ Dansa Concèntric, amb el solo de dansa contemporània “ME”, coreografia de Cristina Queraltó, ha estat guardonada amb el primer premi a la 10ª edició del Premi Jujol Dansa Jove que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a St. Joan Despí.

Per primera vegada, tres de les alumnes del CQ Dansa Concèntric, l’Anna, la Carlotta i la Clara, han participat en aquest concurs. Després de varis mesos de classes i preparació coreogràfica, cadascuna d’elles ha presentat el seu solo de dansa contemporània i moderna.

Cal felicitar les tres ballarines per les seves actuacions, especials, molt expressives i ben executades i, sobretot, donar l’enhorabona a l’Anna Ballet, que amb el solo de dansa contemporània “ME”, ha rebut la medalla d’or en aquest esdeveniment. Per aquest motiu va ser convidada a actuar a la Gal.la Solidària destinada a la recaptació de fons per Sant Joan de Déu, diumenge a la tarda també a St. Joan Despí. Una bonica experiència, per tant, per les tres ballarines i els qui les envolten, en un marc de dansa, art i solidaritat.

14 visualizaciones0 comentarios
bottom of page