top of page
  • Foto del escritorcristina.queralto.cosme@gmail.com

Q•arts 2ª posició i Medalla de Bronze a la Final Mundial de Dansa.

L’escola de dansa d’Igualada Q•arts, bons resultats a la Final Mundial del Dance World Cup.


Q·arts, centre de Salut i Dansa d’Igualada, participa amb quatre coreografies representant l’Equip Nacional, entre més de 120.000 ballarins de 62 països d’arreu del món, a la Final Mundial del Dance World Cup a Anglaterra, assolint molt bons resultats:



Segona posició i Medalla de Bronze en Small Grup Mini Contemporary “Is this a Dream?”, Coreografia de Cristina Queraltó, amb les petites ballarines: Naia Valldaura, Àneu Estruch, Carla Ruiz, Mila Valldaura i Nina Ruiz, amb una puntuació de 79,3.


“Playing at the End of the Universe”, 7ª posició, amb les ballarines Mila i Naia Valldaura i coreografia de Cristina Queraltó, amb 76,9 punts, en Duet Mini Contemporary.


“A Change Is Gonna Come”, Interpretada per Anna Ballet i coreografia de Laia Riba, 12ª posició, amb 81,8 punts, en Solo Senior Contemporary.


“Spring Legs”, Interpretada per Carlota Riba, Laia Munné i Gal·la Pallarès, coreografia de Cristina Queraltó, 20ª posició, amb una boníssima puntuació de 79,4 en Children Trio Contemporary.


En un curs complicat, aquestes ballarines han superat amb escreix les expectatives gràcies a la seva passió, constància, il.lusió i al suport de les seves families!


Des del Q·arts, tot l’equip molt orgullós de totes elles …No deixeu mai de somiar…


14 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page