top of page
  • Foto del escritorcristina.queralto.cosme@gmail.com

Q•arts 2ª posició i Medalla de Bronze a la Final Mundial de Dansa.

L’escola de dansa d’Igualada Q•arts, bons resultats a la Final Mundial del Dance World Cup.


Q·arts, centre de Salut i Dansa d’Igualada, participa amb quatre coreografies representant l’Equip Nacional, entre més de 120.000 ballarins de 62 països d’arreu del món, a la Final Mundial del Dance World Cup a Anglaterra, assolint molt bons resultats:Segona posició i Medalla de Bronze en Small Grup Mini Contemporary “Is this a Dream?”, Coreografia de Cristina Queraltó, amb les petites ballarines: Naia Valldaura, Àneu Estruch, Carla Ruiz, Mila Valldaura i Nina Ruiz, amb una puntuació de 79,3.


“Playing at the End of the Universe”, 7ª posició, amb les ballarines Mila i Naia Valldaura i coreografia de Cristina Queraltó, amb 76,9 punts, en Duet Mini Contemporary.


“A Change Is Gonna Come”, Interpretada per Anna Ballet i coreografia de Laia Riba, 12ª posició, amb 81,8 punts, en Solo Senior Contemporary.


“Spring Legs”, Interpretada per Carlota Riba, Laia Munné i Gal·la Pallarès, coreografia de Cristina Queraltó, 20ª posició, amb una boníssima puntuació de 79,4 en Children Trio Contemporary.


En un curs complicat, aquestes ballarines han superat amb escreix les expectatives gràcies a la seva passió, constància, il.lusió i al suport de les seves families!


Des del Q·arts, tot l’equip molt orgullós de totes elles …No deixeu mai de somiar…


13 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page